Ga naar hoofdinhoud
+31 6 3810 9944 villadepol@icloud.com

B&B Villa de Pol

Onze B&B bevindt zich in een voormalige “Fabrikantenvilla” uit 1870, aangewezen als Gemeentelijk monument, en is omgeven door een parkachtige tuin van ruim 3000m2 waar ook o.a. mezen, mussen,vinken, eksters¸ duiven, Vlaamse Gaaien, een mannetjes fazant en een koppel grote bonte spechten zich, net als de bewoners, helemaal thuis voelen.

Precies op de hoogte waar de Rijn zich splitst in Waal en Pannerdensch Kanaal ligt onze B&B, in de prachtige Ooijpolder, op loopafstand van de Millingerwaard en aan het Pieterpad. Hoe uniek kun je vertoeven.

Zoals gezegd ligt B&B Villa de Pol  aan de etappe Braamt-Millingen aan de Rijn en Millingen aan de Rijn-Groesbeek van het Pieterpad, komt dat even mooi uit als je toch al een aantal kilometers in de benen hebt.

Kom struinen in de Millingerwaard, ontmoet grote kuddes Gallowayrunderen en Konikpaarden, zie bevers of reeën in de schemering. Mis je de live-ontmoeting met een bever, zijn sporen zijn onmiskenbaar. De omgeknaagde bomen zijn te bewonderen omdat je lekker buiten de gebaande paden het terrein mag verkennen. En als je er toch bent, geniet van een drankje of een hapje in de landelijk bekende Millinger Theetuin en je waant je even in een ander land.

Zoals gezegd ligt B&B Villa de Pol  aan de etappe Braamt-Millingen aan de Rijn en Millingen aan de Rijn-Groesbeek van het Pieterpad, komt dat even mooi uit als je toch al een aantal kilometers in de benen hebt.

Het centrum van Millingen ligt op loopafstand en biedt diverse eetgelegenheden. Vraag ons naar mogelijkheden en adviezen.

Verder is vanuit Millingen aan de Rijn prima te bereiken:

Kleef (Duitsland): 12 km
Berg en Dal: 13 km
Nijmegen: 16 km
Groesbeek: 18 km

Voor fietsers en voetgangers liggen er unieke pontverbindingen tussen Millingen aan de Rijnen Pannerden (gehele jaar) en tussen Millingen aan de Rijn en Doornenburg (zomermaanden).

Zo zijn recreatiegebied De Bijland en het Montferland ook eenvoudig bereikbaar.

Maar de oversteek maken is niet echt nodig, de Ooijpolder heeft genoeg te bieden en anders steek je eenvoudig de Duitse grens over voor een bezoek aan Kleef of het nabijgelegen Reichswald. Kortom, de keuze is reuze!

Pontverbindingen

Onze B&B zijn we begonnen vanuit een uniek concept. De Villa is opgesplitst in 4 heerlijke appartementen. Voor gemeenschappelijk gebruik werd er ooit een logeerkamer ingericht en het is deze logeerkamer die wij nu helemaal hebben verbouwd tot een heerlijke B&B met allure. De opbrengsten uit de B&B gebruiken wij om onze villa voor het nageslacht te bewaren.

Kom dus lekker “thuis” in de sfeervolle kamer met eigen sanitaire voorzieningen. Vanuit de kamer die aan de voorkant op de begane grond is gelegen, heb je uitzicht op de dijk. Bij hoogwater zie je zelfs de boten voorbij varen.

De kamer is van alle gemakken voorzien, een koelkast, een Nespresso-apparaat, waterkoker, t.v. Wifi, en verder alles wat het verblijf als gast zo aangenaam maakt.

De B&B heeft een zitje in de voortuin zodat het heerlijke ontbijt ook buiten kan worden genuttigd. Het ontbijt bestaat uit diverse streekproducten en is lekker uitgebreid.

Fietsen kunnen in ons Koetshuis worden gestald en accu’s kunnen daar uiteraard worden opgeladen. Jezelf opladen doe je lekker op de kamer, op een van de comfortabele boxsprings, die je ook eenvoudig tegen elkaar aan kunt schuiven als je dat prettiger vindt.

Tarief

Overnachten in B&B Villa de Pol kost €83,00, inclusief toeristenbelasting en ontbijt. Heeft u een voedselallergie danwel speciale dieetwensen, laat het ons weten.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Reserveren / Contact

B&B Villa de Pol
Heerbaan 181
6566 EK Millingen aan de Rijn
Tel: 0618146215
Email: villadepol@icloud.com
Website: Villadepol.nl
Inchecken na 14 uur
Uitchecken voor 11.00 uur.

Parkeren kan gratis op eigen terrein.
Bushalte ligt op 100 meter.
Overigens vindt u ons ook op www.bedandbreakfast.nl

Back To Top