Ga naar hoofdinhoud
+31 6 3810 9944 villadepol@icloud.com

De kamer

Onze B&B zijn we begonnen vanuit een uniek concept. De Villa is opgesplitst in 4 heerlijke appartementen. Voor gemeenschappelijk gebruik werd er ooit een logeerkamer ingericht en het is deze logeerkamer die wij nu helemaal hebben verbouwd tot een heerlijke B&B met allure. De opbrengsten uit de B&B gebruiken wij om onze villa voor het nageslacht te bewaren.

Kom dus lekker “thuis” in de sfeervolle kamer met eigen sanitaire voorzieningen. Vanuit de kamer die aan de voorkant op de begane grond is gelegen, heb je uitzicht op de dijk. Bij hoogwater zie je zelfs de boten voorbij varen.

De kamer is van alle gemakken voorzien, een koelkast, een Nespresso-apparaat, waterkoker, t.v. Wifi, en verder alles wat het verblijf als gast zo aangenaam maakt.

De B&B heeft een zitje in de voortuin zodat het heerlijke ontbijt ook buiten kan worden genuttigd. Het ontbijt bestaat uit diverse streekproducten en is lekker uitgebreid.

Fietsen kunnen in ons Koetshuis worden gestald en accu’s kunnen daar uiteraard worden opgeladen. Jezelf opladen doe je lekker op de kamer, op een van de comfortabele boxsprings, die je ook eenvoudig tegen elkaar aan kunt schuiven als je dat prettiger vindt.

Tarief

Overnachten in B&B Villa de Pol kost €105,00, inclusief toeristenbelasting en ontbijt. Heeft u een voedselallergie danwel speciale dieetwensen, laat het ons weten.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Reserveren / Contact

B&B Villa de Pol
Heerbaan 181
6566 EK Millingen aan de Rijn
Tel: 0638109944
Email: villadepol@icloud.com
Website: Villadepol.nl
Inchecken na 15 uur
Uitchecken voor 10.00 uur.

Parkeren kan gratis op eigen terrein.
Bushalte ligt op 100 meter.
Overigens vindt u ons ook op www.bedandbreakfast.nl

Back To Top